Izvor: Blic, 01.Jul.2020, 12:41

Još 110 osoba u Federaciji BiH zaraženo korona virusom, DVE OSOBE PREMINULE

U Federaciji BiH potvrđen je novi korona virus kod još 110 osoba – podaci su Zavoda za javno zdravstvo FBiH. Na području ovog entiteta testirano je 789 uzoraka u poslednih 24 sata. Novi slučajevi registrirani su u Tuzlanskom, Zeničko-dobojskom, Hercegovačko-neretvanskom, Srednjobosanskom, Kantonu Sarajevo i Kantonu 10.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U BiH 152 nova registrirana slučaja korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Jul.2020

U Bosni i Hercegovini (BiH) u posljednja 24 sata registrirana su 152 nova slučaja zaraze korona virusom, objavili su entitetski podaci za javno zdravstvo. U Federaciji BiH (FBiH) testirano je 789 uzoraka, od kojih je 110 pozitivno na korona virus. Virus je i dalje tu: Porast broja oboljelih u BiH Novi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.