Izvor: Blic, 25.Apr.2021, 21:39

Jezivi prizori iz zemlje koju je "DUPLI MUTANT" RAZORIO: Masovno spaljivanje tela i ljudi koji umiru u redovima dok mole lekare da ih prime (FOTO)

Pre svega mesec dana Indija se dobro snalazila u pandemiji. Nakon strogog, inicijalnog karantina početkom prošle godine mere su olabavljene, a mnogi građani i čak zvaničnici su prestali da poštuju mere zaštite, smatrajući da je najgore prošlo. Sada se drugi talas korona virusa u Indiji rapidno pretvara u katastrofu, sa prenatrpanim bolnicama, zalihama kiseonika koje se smanjuju, očajnim ljudima koji umiru u redu čekajući da vide lekara, dirljivim porukama za pomoć, masovnim spaljivanjem tela umrlih i sve više dokaza da su stvarne brojke umrlih daleko veće od zvaničnih.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.