JEZIVA NAJAVA GEJTSA: Sledeća pandemija stiže 2025. godine i to kao BIOTERORISTIČKI NAPAD (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 14:48

JEZIVA NAJAVA GEJTSA: Sledeća pandemija stiže 2025. godine i to kao BIOTERORISTIČKI NAPAD (VIDEO)

Osnivač "Majkrosofta" efekta vakcine protiv korona virusa očekuje tek za dve godine

Gostujući u popularnoj emisiji "Lejt šou" osnivač "Majkrosofta" Bil Gejts najavio je novu pandemiju koja bi prema njegovim rečima svet mogla da pogodi za pet godina.

- Stiže "Pandemija 2". To će biti bioteroristički napad. Prema mojim procenama biće izveden negde 2025. godine - rekao je Gejts.

Otkako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je počeo da se povlači iz uprave "Majkrosofta" Gejts je počeo da se bavi humanitarnim radom i 2000. godine je sa suprugom Melindom osnovao fondaciju koja je posvećena vakcinisanju dece u regionima u kojima dečja paraliza još nije iskorenjena.

Gejts, čija je fondacija angažovana na pronalasku vakcine protiv korona virusa, osvrnuo se i na aktuelnu pandemiju:

- Zbog korona virusa živećemo ovako do leta. Ali do tog perioda biće nam potrebno čudo. Efekat vakcine možemo videti tek kasnije. Plašim se da se prava korist može videti tek za dve godine - na leto. Niko ne dobija već svi gubimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.