Izvor: Radio 021, 02.Apr.2020, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelski ministar zdravlja zaražen virusom korona

Izraelska vlada saopštila je danas da je ministar zdravlja Jakov Licman, koji je proteklih nedelja često bio u kontaktu sa premijerom Benjaminom Netanjahuom i drugim istaknutim funkcionerima, zaražen virusom korona.

Licman i njegova supruga, takođe zaražena virusom, nalaze se u izolaciji, dobro se osećaju i leče se. Osobama koje su bile u kontaktu sa Licmanom u protekle dve nedelje biće upućen zahtev da se povuku u izolaciju, navelo je Ministarstvo zdravlja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Mediji tvrde da je od šefa obaveštajne službe Mosad zatraženo da se izoluje, jer je bio u kontaktu sa Licmanom.

U Izraelu je zabeleženo više od 6.000 slučajeva virusa korona, koji je odneo 26 života.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Izraelski ministar zdravlja oboleo od korona virusa, Netanjahu bio u kontaktu sa njim

Izvor: Blic, 02.Apr.2020

Izraelski ministar zdravlja Jakov Licman i njegova supruga oboleli su od novog korona virusa i nalaze su u karantinu, saopštilo je danas izraelsko Miništarstvo zdravlja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.