Izgubili su oca od virusa korona, ali malo radosti ipak stiže u srca troje mališana iz Vranja: Majka negativna drugi put, izlečena, uskoro ide kući!

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2020, 22:52

Izgubili su oca od virusa korona, ali malo radosti ipak stiže u srca troje mališana iz Vranja: Majka negativna drugi put, izlečena, uskoro ide kući!

U Zavod za javno zdravlje stigli su rezultati kontrolnog testa koji je bio negativan MAJKA troje dece iz Vranja koji su ostali sami nakon što im je otac umro od posledica korona virusa, izlečena je saznaju Večernje novosti. Kako nam je potvrđeno večeras su u Zavod za javno zdravlje stigli su rezultati kontrolnog testa koji je bio negativan, tako da se očekuje da ova žena bude uskoro sa svojom decom. Prethodna dva dana, laboratorija u Nišu obradila je 21 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uzorak sa teritorije grada Vranja, od kojih je 12 pozitivno na koronavirus. Tako je ukupan broj obolelih od virusa Kovid 19 u Vranju 37. Kako je potvrđeno iz više izvora među zaraženima su i tri medicinske sestre sa Hemodijalize.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Vranje

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.