Italija zabranjuje božićnu misu polnoćku i kretanje između regija

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Dec.2020, 22:45

Italija zabranjuje božićnu misu polnoćku i kretanje između regija

Talijani neće moći prisustvovati božićnoj misi polnoćki, niti se kretati između regija tijekom božićnog perioda, rekao je u srijedu (2. prosinca) najviši dužnosnik Ministarstva zdravstva dok zemlja bilježi visok broj novozaraženih i smrtnih slučajeva od korona virusa. Italija posljednjih tjedana prijavljuje više smrtnih slučajeva od COVID-19 nego bilo koja druga europska država te, iako porast boja novozaraženih i prijama u bolnice opada, vlada je zabrinuta zbog okupljanja na Božić. Blog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Nove mere u Italiji, zabranjeno prisustvo božićnoj misi

Izvor: Danas, 02.Dec.2020

Italijani neće moći da prisustvuju božićnoj misi i neće moći da putuju iz regiona u region u vreme Božića, izjavila je ministarka zdravlja Sandra Zampa i upozorila da zemlja beleži visok broj novozaraženih i smrtnih slučajeva od korona virusa, prenosi Rojters.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.