Italija: Za ekonomske posledice pandemije 40 milijardi evra

Izvor: Danas, 18.Okt.2020, 22:21

Italija: Za ekonomske posledice pandemije 40 milijardi evra

Vlada Italije je odlučila da izdvoji 40 milijardi evra za borbu protiv ekonomskih posledica pandemije korona virusa. Paket uključuje dodatnih milijardu evra za zdravstveni sistem, sredstva za zapošljavanje doktora i medicinskih sestara i za vakcine i drugu neophodnu opremu u borbi protiv korona virusa.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

POVEĆAVAJU SE ZDRAVSTVENI KAPACITETI! Premijer Grčke najavio zaposlenje novih medicinskih radnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 12:41

Premijer Grčke Kirjakos Micotakis rekao je da će naredni meseci biti ključni u borbi protiv korona virusa..- Kada god zdravstveni sistem bude pod pritiskom, biće zaposleno još ljudi - naveo je Micotakis...On je danas saopštio tu informaciju prilikom donacije 50 kreveta za intenzivnu negu u Sotirija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.