HUMOR U DOBA KORONE: U ovom muzeju prave kolekciju VICEVA u teškim momentima po SVET

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMOR U DOBA KORONE: U ovom muzeju prave kolekciju VICEVA u teškim momentima po SVET

Slovenački etnografski muzej planira da prikupi kolekciju viceva koji su preplavili društvene mreže od uvođenja vanrednih mera zbog epidemije korona virusa.

Po završetku pandemije, muzej će objaviti kolekciju viceva kao svedočanstvo o duhu nacije u teškim momentima ozbiljnih iskušenja.

Psiholozi su uvereni da su vicevi lekoviti za stanja anksioznosti, oni umiruju i zbližavaju ljude u stresnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacijama.

- Humor je zdrav, efikasan odbrambeni mehanizam i sredstvo za prevazilaženje stresa, pod uslovom da nije uvredljiv i agresivan - podseća Jana Striša, psiholog povodom 1. aprila, svetskog dana šale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.