HITNA ODLUKA: Prekinuto prvenstvo Crne Gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 19:18

HITNA ODLUKA: Prekinuto prvenstvo Crne Gore

Korona virus protiv fudbala.

Fudbalsko prvenstvo Crne Gore prekinuto je danas zbog novonastale situacije sa korona virusom, odlučio je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

Milan je pobedom nad Laciom praktično obezbedio Juventusu novu titulu, a večeras (21.45) će Rosoneri baš protiv Stare dame probati da potvrde odličnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << formu. U velikom derbiju kec je čak 3,40, dvojka 2,15, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Juventus.

Kako prenose Vijesti, članovi Izvršnog odbora usvojili su predlog o prekidu takmičenja u organizaciji Fudbalskog saveza – Telekom 1. CFL, Druga liga, Omladinska liga, Kadetska liga, Kup Crne Gore i Ženska fudbalska liga i svih takmičenja Udruženja klubova FSCG (Jug, Centar i Sever).

"Rezultati ostvareni do momenta prekida takmičenja smatraće se finalnim i na osnovu istih proglasiće se pobednici, učesnici kvalifikacija za evropska takmičenja, učesnici baraža i relegirani klubovi", navodi se.

Do prekida je došlo nakon što je u FK Budućnost potvrđen najmanje jedan pozitivan slučaj zaraze korona virusom, a svi igrači i osoblje kluba stavljeni su u 14-dnevni karantin

Prvenstvo je bilo nastavljeno 30. maja i odigrano je osam kola.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.