Granice otvorene od ponoći, ali iz Srbije u Crnu Goru se ne može ni sa NEGATIVNIM PCR TESTOM

Izvor: 011vodič.com, 01.Jun.2020, 13:09

Granice otvorene od ponoći, ali iz Srbije u Crnu Goru se ne može ni sa NEGATIVNIM PCR TESTOM

Crna Gora je od ponoći otvorila granicu sa Srbijom, ali državljani Srbije i dalje ne mogu u tu državu čak ni sa negativnim PCR testom. Granični prelaz Jabuka između Srbije i Crne Gore je od jutros gotovo pust.
Od ponoći je Crna Gora otvorila sve granice sa susednim državama i sa Srbijom, ali na spisku država čiji građani mogu da uđu bez karantina ili PCR testa i dalje nema Srbije, piše “RTS”.
Spisak je ažuriran, pa na njemu više nisu ni Severna Makedonija i Irska, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je u tim zemljama stopa aktivnih slučajeva korona virusa porasla.
Na prste jedne ruke mogu se prebrojati kamioni koji su prošli, oni radije biraju Gostun, odnosno Dobrakovo, koji su bili otvoreni sve vreme pandemije.
Iako Crna Gora još nije otvorena za građane iz Srbije, naš prelaz jeste otvoren za putnike iz Crne Gore.
Međutim, postoje i nedoumice. Ako neko iz, na primer, Pljevalja krene u Prijepolje, u povratku bi morao u karantin, tako da se čeka razjašnjenje.



The post Granice otvorene od ponoći, ali iz Srbije u Crnu Goru se ne može ni sa NEGATIVNIM PCR TESTOM appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nekoliko državljana Srbije vraćeno sa crnogorske granice bez objašnjenja"

Izvor: B92, 01.Jun.2020

Danas su se u medijima pojavile infromacije da ni uz negativan test državljanima Srbije nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.