Garaža u Barseloni postala NAJVEĆA MRTVAČNICA u Evropi, a već planiraju da je prošire: Teško da je iko mogao da zamisli ovakav prizor u Španiji (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Apr.2020, 12:46

Garaža u Barseloni postala NAJVEĆA MRTVAČNICA u Evropi, a već planiraju da je prošire: Teško da je iko mogao da zamisli ovakav prizor u Španiji (FOTO)

Objekat veličine 5.000 kvadratnih metara služi kao skladište za kovčege sa telima preminulih Virus korona svakodnevno u Španiji odnese na stotine života, a danas je crni balans iznosio 932, čime je broj preminulih u ovoj zemlji stigao na skoro 11.000.Pogrebna preduzeća širom sveta već nedeljama ne mogu da postignu da sahrane sve žrtve opake bolesti od koje je u svetu obolelo više od milion ljudi. Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << toga su vlasti u Barseloni bile prinuđene da jednu javnu garažu pretvore u privremenu mrtvačnicu.Pročitajte još: Korona uništava Španiju: Za 24 časa 932 nove žrtve Objekat veličine 5.000 kvadratnih metara služi kao skladište za kovčege sa telima preminulih. Kako može da primi oko 1.800 sanduka, ovo je trenutno najveća "terenska mrtvačnica" u Španiji, ali i Evropi.U garaži je trenutno čak 2.000 sanduka, a plan je da se prošire kapaciteti.Španska vlada je pre tri dana uvela potpunu zabranu kretanja, tačnije dvadesetčetvoročasovni policijski čas. Svim građanima, osim lekarima, policiji i vojsci je potpuno zabranjeno kretanje.(pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.