Fauči: Uzmite bilo koju vakcinu koja vam je dostupna

Izvor: Danas, 25.Feb.2021, 16:17

Fauči: Uzmite bilo koju vakcinu koja vam je dostupna

Vodeći američki stručnjak za infektivne bolesti doktor Entoni Fauči poručio je danas da treba primiti bilo koju vakcinu protiv korona virusa koja je dostupna, bez obzira o kojoj se radi. 
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fauči: Treba primiti bilo koju vakcinu protiv koronavirusa koja je dostupna

Izvor: N1 televizija, 25.Feb.2021

Vodeći američki stručnjak za infektivne bolesti doktor Entoni Fauči poručio je da treba primiti bilo koju vakcinu protiv koronavirusa koja je dostupna, bez obzira o kojoj se radi.

Nastavak na N1 televizija...

Fauči poručio Amerikancima: Koja god vakcina je dostupna - uzmite je

Izvor: VOA, 25.Feb.2021

Doktor Entoni Fauči kaže da, ukoliko je vakcina za koronavirus dostupna, bez obzira koja je u pitanju - treba je uzeti. Vodeći američki stručnjak za infektivne bolesti izjavio je za TV mrežu NBC da je dolazak i treće vakcine "izuzetno dobra vest" i da će pomoći da se pandemija stavi pod kontrolu. Američki...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.