Fauči: Nije verovatno da će korona virus ikada nestati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2020, 23:28

Fauči: Nije verovatno da će korona virus ikada nestati

Glavni savetnik Bele kuće za korona virus Entoni Fauči smatra da nije verovatno da će korona virus ikada biti iskorenjen.

On je u intervjuu za TV Alajans rekao da, s obzirom na to da virus neće nestati, svetski lideri i zdravstveni zvaničnici treba da rade na tome da ga dovedu na "nizak nivo".

"Mislim da ćemo kombinacijom dobrih mera u oblasti javnog zdravlja, nivoom globalnog imuniteta krda i dobre vakcine uspeti da dovedemo korona virus pod kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ove ili iduće godine. Ali sumnjam da ćemo ga iskoreniti", naveo je Fauči, prenosi CNBC .

Njegov komentar u suprotnosti je sa stavom američkog predsednika Donalda Trampa koji je pre dva dana ponovio tvrdnju da će virus nestati, uprkos upozorenjima stručnjaka da će broj zaraženih i smrtnih slučajeva rasti tokom jeseni.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FAUČI SE NE SLAŽE SA TRAMPOM "Sumnjam da ćemo iskoreniti korona virus"

Izvor: Blic, 23.Jul.2020

Glavni savetnik Bele kuće za korona virus Entoni Fauči smatra da nije verovatno da će korona virus ikada biti iskorenjen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.