FANOVI BESNI! Blogerka pozitivna na KORONA VIRUS, a i dalje putuje i izlazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FANOVI BESNI! Blogerka pozitivna na KORONA VIRUS, a i dalje putuje i izlazi

Neprimerno ponašanje.

Influenserka iz Njujorka Arijel Karnas našla se na udaru kritika jer je koristila privatne veze kako bi se testirala na koronavirus.

Test je pokazao da je pozitivna, a influenserka se ne pridržava propisanih mera, što je naljutilo korisnike društvenih mreža.

I’m really into my hair tonight so I have to also post this one. Goodnight. 🤍

A post shared by Arielle Charnas (@ariellecharnas) on Feb 8, 2020 at 6:14pm PST >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Arijel je ignorisala preporuke o samoizolaciji od dve nedelje. Izlazila je napolje, družila se sa suprugom, decom i dadiljom. Promenila je i mesto boravka pa je tako napustila svoj stan u Njujorku.

Finding all of my new favorite puffers via @mackage #mackageambassador

A post shared by Arielle Charnas (@ariellecharnas) on Dec 10, 2019 at 12:58pm PST

Ubrzo je njeno neodgovorno ponašanje postalo aktuelna tema na Twitteru.

- Ne zaboravimo Arijel Karnas koja je pozitivna na koronavirus, a samo je devet dana bila u izolaciji. Otputovala je, jer se navodno oseća bolje", "Može li je neko molim vas zaustaviti", "Ovaj problem se mogao izbeći da je jednostavno ostala u svom je.... ogromnom stanu na Menhetnu, ali očito nije", "Zbog takvih se ovo sve i događa" - komentirali su ljutiti pratioci na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.