EPIDEMIJA ULAZI U ZAVRŠNU FAZU! U Čačku situacija STABILNA, sve više pacijenata se otpušta iz bolnica

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 14:39

EPIDEMIJA ULAZI U ZAVRŠNU FAZU! U Čačku situacija STABILNA, sve više pacijenata se otpušta iz bolnica

Konačno lepe vesti iz jednog dela naše zemlje

U čačanskoj bolnici od posledica oboljevanja od korona virusa preminula su još tri pacijenta - (75) iz Ivanjice, (63) i (67) iz Čačka.

Na svim odeljenjima u okviru bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovana je ukupno 76 pacijenata.

U protekla 24 časa (presek od ponedeljka u podne) primljena su dva pacijenta, a u respiratornom centru, gde su hospitalizovani pacijenti sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teškom kliničkom slikom, tri osobe su priključene na respiratore.

U prijemno - trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije pregledana su 20 pacijenata, dok je otpušteno četiri pacijenata.

- Epidemija ulazi u završnu fazu - rekao je rukovodilac Radnog tima za sprečavanje širenja epidemije korona virusom dr Mihajlo Luković.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Troje preminulo u čačanskoj bolnici

Izvor: B92, 10.Avg.2020

Tri pacijenta Opšte bolnice u Čačku preminula su u poslednja 24 sata zbog posledica koronavirusa...Jedan pacijent je iz Ivanjice od 75 godina i dva iz Čačka od 63 i 67 godina, saopštio je danas Radni tim za praćenje korona virusa...Na svim kovid odeljenjima Opšte bolnice Čačak sada je smešteno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.