Dvojica srpskih diplomata zaraženi koronom: Jednom u Ženevi naplatili lečenje vodom iz lavora 8.000 franaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica srpskih diplomata zaraženi koronom: Jednom u Ženevi naplatili lečenje vodom iz lavora 8.000 franaka

Virus korona otkriven je kod dvojice srpskih diplomata iz misije Srbije u Ženevi, pošto su im urađeni testovi usled pojave prvih simptoma.

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je da je stanje dvojice srpskih diplomata, koji su zaraženi korona virusom, dobro i da nema drugih slušajeva zaraze u svojim redovima.

- Oni su sada dobro. Posle jednog teškog dana, kada je taj drugi diplomata bio u teškom stanju i jedno plućno krilo mu praktično otkazalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada je bolje - izjavio je on.

Međutim, ukazao je na činjenicu da je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije dobilo račun za bolničko lečenje i da on, za četiri dana, iznosi 8.000 švajcarskih franaka.

- Njegov boravak u bolnici nam je naplaćen 8.000 franaka za četiri dana. Temperaturu su mu skidali vodom iz lavora i sunđerom. Eto, da javnost zna kako je na neke zdravstvene sisteme uticala situacija sa koronom - rekao je Dačić i istakao da u diplomatskim krugovima nemamo više zaraženih ovim virusom.

On je dodao i da se o ovome nije previše pričalo kako bi se izbeglo širenje dodatne panike.

Podsetimo, virus korona otkriven je kod dvojice srpskih diplomata iz misije Srbije u Ženevi, pošto su im urađeni testovi usled pojave prvih simptoma.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.