Drugi dan potpune zabrane kretanja u glavnom gradu Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Apr.2020, 20:42

Drugi dan potpune zabrane kretanja u glavnom gradu Srbije

U Srbiji je uvedena zabrana kretanja od 13 sati u subotu do ponedeljka u pet sati ujutro, kao nova mera u borbi protiv pandemije korona virusa. Jedini izuzetak je šetnja kućnih ljubimaca od 23 sata do jedan sat posle ponoći, na maksimalnoj udaljenosti od 200 metara od mesta prebivališta građana. Prema poslednjim podacima u Srbiji je 1,908 građana obolelo od COVID 19, dok je 51 njih umrlo. (Pripremila: Maja Živanović, montaža: Stanko Milovanović)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

NAJDUŽI POLICIJSKI ČAS Pogledajte kako je izgledao Beograd za vreme 40 sati ZABRANE KRETANJA (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Apr.2020

Najduži policijski čas u Srbiji trajaće tačno 40 sati, a uveden je u subotu od 13.00 sati i važi do 5.00 ujutru u ponedeljak 6. aprila. Ova zabrana kretanja uvedena je kao mera predostrožnosti protiv širenja virusa korona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.