Dr Mihajlović: I trudnice i porodilje treba da se vakcinišu

Izvor: OkRadio.rs, 22.Sep.2021, 11:46

Dr Mihajlović: I trudnice i porodilje treba da se vakcinišu

Slađana Mihajlović, načelnica ginekologije u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović" izjavila je danas da protiv korona virusa treba da se vakcinišu i trudnice i dojilje. Ona je na RTS istakla da sada plaćamo danak nevakcinisanja i da je sve više zaraženih trudnica.   Navela je da se u KBC "Dr Dragiša Mišović" leče trudnice koje imaju srednju i težu kliničku sliku na odeljenju interne bolnice.   "Imamo dve porođajne pacijentkinje. Jedna je kod nas u bolnici i danas odlazi, a druga je u intenzivnom delu internog odeljenja. Ona je hitno zbrinuta, urađen je hitan carski rez, i sada je dobrog opšteg stanja", rekla je Mihajlovićeva.   Na...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Sve više zaraženih trudnica

Izvor: Danas, 22.Sep.2021

Načelnica ginekologije u Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" Slađana Mihajlović upozorila je danas da je sve više trudnica zaraženih korona virusom i istakla da je nepohodno da se vakcinišu i trudnice i dojilje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.