Direktor Zavoda za javno zdravlje: Novi Pazar i dalje bez zaraženih

Izvor: SandzakPress.net, 28.Mar.2020, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Zavoda za javno zdravlje: Novi Pazar i dalje bez zaraženih

Direktor Zavoda za javno zdravlje u Novom Pazaru dr Šefadil Spahić izjavio je da u Novom Pazaru do sada nije potvrđen ni jedan slučaj obolelog od virusa korona. Zbog širenja dezinformacija od strane pojedinih portala, na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije, jedan od zaključaka je bio da će protiv takvih lica biti podnete krivične prijave. Takođe, najavljeno je da će od ponedeljka iz Zavoda za javno zdravlje svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << obaveštavati o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji i rezultatima na dnevnom nivou. Štab je doneo zaključak o zabrani rada ugostiteljskih objekata, izuzev kuhinja za preuzimanje i dostavu hrane, kao i zaključak o formiranju Kol centra za psihološku pomoć gradjanima. (rtvnp) The post Direktor Zavoda za javno zdravlje: Novi Pazar i dalje bez zaraženih appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar i dalje bez zaraženih – Dezinformacije proširio zamjenik direkora Zavoda za javno zdravlje

Izvor: SandzakPress.net, 28.Mar.2020

Direktor Zavoda za javno zdravlje u Novom Pazaru dr Šefadil Spahić izjavio je da u Novom Pazaru do sada nije potvrđen ni jedan slučaj oboljelog od virusa korona. Zbog širenja dezinformacija od strane pojedinih portala, na današnjoj sjednici Štaba za vanredne situacije, jedan od zaključaka je...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.