Direktor FDA sumnja u Trumpova predviđanja o vakcini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jul.2020, 09:46

Direktor FDA sumnja u Trumpova predviđanja o vakcini

"Ne mogu predvidjeti kada će vakcina biti dostupna", rekao je u nedjelju direktor američke Savezne uprave za lijekove (FDA) Stephen Hahn. Pitanje o vakcini na korona virus Hahnu su postavili novinari nakon što je predsjednik Sjedinjenih Država Donald Trump nagovijestio da bi “vakcina” protiv korona virusa mogla biti spremna "mnogo prije kraja godine", prenosi BBC. Han, koji je član krizne grupe Bele kuće za korona virus, dodao je da će se "razvoj vakcine zasnivati...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"KORONA ĆE BITI NAŠA SVAKODNEVNICA" Dr Srđa Janković za "Blic": Najviše nas plaši elemenat NEIZVESNOSTI

Izvor: Blic, 06.Jul.2020

Čim se opustimo, dajemo virusu prostora da se prenosi. Takođe, ideja da će samo leto zaustaviti virus nije realna. Očigledno, moraćemo da naučimo da živimo sa bolešću Covid 19, ona će biti deo naše svakodnevice, kaže imunolog dr Srđa Janković o borbi protiv korone u budućnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.