Dajana Paunović zapanjena postupkom Saše Popovića! To je elementarno vaspitanje i kultura

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 14:17

Dajana Paunović zapanjena postupkom Saše Popovića! "To je elementarno vaspitanje i kultura"

Nije trebalo to da uradi...

Producent "Granda" Žika Jakšić pozitivan je na korona virus. Žika je prvo uradio serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativan. Međutim, on je nakon toga uradio još dva testa, od kojih je jedan i PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa.

Pre nego što je izneo rezultate testa u javnost, Saša Popović saopštio je u emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je producent pozitivan na Covid-19.

Voditeljka Dajana Paunović, bivša Žikina supruga, progovorila je na tu temu i oštro osudila Popovića zbog toga što su rezultati testa saopšteni uživo u emisiji, bez prethodne potvrde doktora i samog Žike.

- Danas je situacija mnogo jasnija kada je koronavirus u piranju i Žika, zato što je sinoć kasno dobio rezultate. Saša nije trebao to da iznese, to je elementarno vaspitanje i kultura. Ne možete tako iznostiti bilo čije zdravstveno stanje u javnost, pritom da to ni sami doktori nisu potvrdili, to nije potvrdio ni Žika! Tada u tom momentu Žika je uradio dva testa na koronu, privatno, ta dva testa pokazala su dva različita rezultata, jedan je pokazao da je negativan, drugi je pokazao da postoji virus u organizmu. Naravno Žika je osvešćen i mentalno zdrav čovek, kada je saznao da postoji mogućnost da ima koronu, naravno da se izolovao i da nije otišao na snimanje emisije, ali tada nismo znali da li je pozitivan ili nije pozitivan na Covid-19, tako da su te informacije tada bile zapravo dezinformacije - kaže voditeljka pa dodaje:

- Žika je dobro, oseća se fenomenalno i nema nikakve simptome. Virus postoji u našoj sredini i cirkuliše, ali nije više virulentan kao što je bio, nije više te jačine, slabi Bogu hvala. Mnogi su bili zabrinuti kad su čuli da je Žika pozitivan, ja nisam. Spletom okolnosti ja Žiku nisam videla poslednje dve nedelje... - kaže Dajana za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.