Izvor: Blic, 20.Okt.2020, 12:37

DRAMATIČNO STANJE U BiH Za 24 sata rekordnih 718 novozaraženih koronom, preminulo 20 ljudi, uveliko se razmišlja o "ZAKLJUČAVANJU"

U Bosni i Hercegovini je u poslednja 24 časa potvrđeno 718 novih slučajeva korona virusa, preminulo je 20 osoba, a testirana je 2.671 osoba. Današnji broj novozaraženih je rekordan od početka epidemije, pa se u pojedinom medijima već najavljuje moguće "zaključavanje"!
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

CRNI REKORD U BOSNI: 20 mrtvih i 718 zaraženih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020

Ovo je u Bosni i Hercegovini najteži dan od početka epidemije korona virusa..U Bosni i Hercegovini je u poslednja 24 sata potvrđeno 718 novih slučajeva koronavirusa, preminulo je 20 osoba, a testirana je 2.671 osoba...Današnji broj novozaraženih je rekordan od početka epidemije...U protekla 24...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.