DR NESTOROVIĆ PRVI PUT O SVOJOJ POPULARNOSTI! Svestan da je postao zvezda: Nije mi baš prijatno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 23:01

DR NESTOROVIĆ PRVI PUT O SVOJOJ POPULARNOSTI! Svestan da je postao zvezda: "Nije mi baš prijatno..."

Doktor je postao popularan od kada je zavladala epidemija korona virusa

Profesor dr Branimir Nestorović svestan je da je postao medijska zvezda otkako je počela pandemija korona virusa. Njegove izjave poslednjih nekoliko meseci svakodnevno izazivaju različite reakcije.

- Vidim da jesam zvezda i nije mi baš mnogo prijatno. Ne znam zašto je tako, ali prihvatam. Ja sam medije do sada koristio kao platformu da lansiram neke svoje ideje o zdravom životu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << načinu života i pristupu životu. I zato sam bio u medijima. Ovo je sad eskaliralo, otelo se kontroli - rekao je član Kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

Upitan da li mu popularnost prija, pulmolog je odgovorio:

- Niti prija, niti ne prija. Lepše je kad te vole nego kad te mrze. Generalno, negativne emocije uperene prema tebi ne mogu da ti prijaju. Ne postoji psihopata koji voli da ga ljudi mrze. Indeferentan sam prema tome, jer sam prošao razne faze u životu, bio sam i omiljen i neomiljen, bio sam favorizovan, pa suzbijan.

I sada je tako, neki ga obožavaju, drugi ne.

- To je normalno. Sa ljudima koji svi vole nešto nije u redu. To znači da nemaju svoje mišljenje. Ja svoje mišljenje uvek kažem, to je problem - zaključio je profesor dr Branimir Nestorović.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.