DONETA ODLUKA! U Kragujevcu proglašena vanredna situacija zbog korona virusa, evo šta to TAČNO PODRAZUMEVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 12:54

DONETA ODLUKA! U Kragujevcu proglašena vanredna situacija zbog korona virusa, evo šta to TAČNO PODRAZUMEVA

Na sednici Gradskog kriznog štaba u Kragujevcu doneta odluka o proglašenju vanredne situacije u tom gradu.

U Kragujevcu je završena sednica Gradskog kriznog štaba, koja je organizovana nakon što je broj zaraženih korona virusom naglo porastao.

Doneta je odluka o proglašenju vanredne situacije, što znači da će biti skraćeno radno vreme svih ugostiteljskih objekata i obavezno nošenje maski i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rukavica u zatvorenim prostorijama i svim javnim institucijama.

Jutros do dva sata registrovano je 50 novozaraženih u Kragujevcu, potvrdio je ranije danas dr Dragan Vasiljević, direktor Instituta javnog zdravlja u Kragujevcu.

U Kragujevcu je do sada registrovano ukupno 197 zaraženih, u Aranđelovcu 23, Rači 14, u Topoli i Kniću devet, Batočini osam, Lapovu dva pacijenta.

U Kliničkom centru u Kragujevcu su 52 pacijenta, a osmoro je na respiratoru.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krizni stab Kragujevcu uveo vanrednu situaciju

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 27.Jun.2020

Na sednici Gradskog kriznog staba u Kragujevcu doneta odluka o proglasenju vanredne situacije, javlja Tanjug. .U Kragujevcu je zavrsena sednica Gradskog kriznog staba, koja je organizovana nakon sto je broj zarazenih korona virusom naglo porastao. .Doneta je odluka o proglasenju vanredne situacije,...

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.