DIVNE VESTI IZ KRALJEVA! Korona virus konačno pod kontrolom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 22:14

DIVNE VESTI IZ KRALJEVA! Korona virus konačno pod kontrolom

Od izbijanja epidemije, u gradu na Ibru je zvanično potvrđeno 19.200 obolelih od kovida-19, a 28 dana za redom nije registrovan nijedan smrtni slučaj od posledica korone.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, svih 187 uzoraka nazofaringealnog brisa sa teritorije Kraljeva testiranih tokom minulih 24 sata negativni su na kovid-19, tako da nije zabeležen nijedan novi slučaj zaraze, saopštila je Gradska uprava.

U kraljevačkoj Opštoj bolnici „Studenica“ nema hospitalizovanih kovid pacijenata. Ova ustanova izašla je iz kovid sistema, a u slučaju potrebe kovid pacijenti kojima je neophodno bolničko lečenje biće upućivani u Kovid bolnicu u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kragujevac bez novoinficiranih

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 12:51

Na teritoriji grada Kragujevca juče nije bilo novih slučajeva zaraze Korona virusom, pokazuju poslednji podaci ovdašnjeg Instituta za javno zdravlje. U kragujevačkom Univerzitetskom kliničkom centru, prema jučerašnjim podacima do 9 sati, hospitalizovano je 13 pacijenata kod kojih je registrovan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.