Crni bilans zaraze u Brazilu: Skoro 60.000 preminulih od Kovida-19

Izvor: Večernje novosti, 01.Jul.2020, 07:58

Crni bilans zaraze u Brazilu: Skoro 60.000 preminulih od Kovida-19

U Brazilu je registrovano 1.280 novih smrtnih slučajeva povezanih sa korona virusom, čime je ukupan broj preminulih od početka pandemije dostigao 59.594 U Brazilu je registrovano 1.280 novih smrtnih slučajeva povezanih sa korona virusom, čime je ukupan broj preminulih od početka pandemije dostigao 59.594, saopšteno je iz brazilskog Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zdravlja. U zemlji koja je na globalnom nivou posle SAD najteže pogođena korona virusom, zabeleženo je novih 33.846 obolelih, preneo je Rojters.U Brazilu je od početka pandemije registrovano više od 1,4 miliona zaraženih korona virusom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Brazil: Broj smrtnih slučajeva od posljedica korona virusa blizu 60 hiljada

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Jul.2020

Brazil je druga najpogođenija zemlja korona virusom, nakon Sjedinjenih Država, a broj smrtnih slučajeva je blizu 60 hiljada. U posljednja 24 sata zabilježeno je 1.280 smrtnih slučajeva i ukupan broj umrlih od posljedica korona virusa u zemlji iznosi 59.594, prema podacima ministarstva zdravstva,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.