Završen četvrti niški protest, okupljeni policiji podelili papirne cvetove i pozvali ih da budu heroji

Izvor: JužneVesti.com, 11.Jul.2020, 20:10

Završen četvrti niški protest, okupljeni policiji podelili papirne cvetove i pozvali ih da budu heroji

Već četvrti dan zaredom Nišlije su se okupile na protestu koji se, kao i drugim gradovima, održava zbog nezadovoljstva radom vlasti i načinom na koji se bori protiv pandemije virusa korona. Kolona je od Skupštine išla ka severnom delu grada, ka auto-putu, ali ih je kod nadvožnjaka čekao kordon policije. Ipak, nije bilo nijednog incidenta, a nakon poruka sa razglasa policiji, ispred kordona su ostavljeni cvetovi od papira, čime je protest završen.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Facebook

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UŽIVO) NEKOLIKO STOTINA LJUDI ISPRED SKUPŠTINE Protest postaje lepak za huligane, raspope, antivakcinaše i ekstremne desničare - sve manje običnih građana

Izvor: Blic, 11.Jul.2020

Pre samo nekoliko večeri u ovo vreme već je bilo čarki, hapšenja, pa čak i razbijenih glava, ali večeras stiže drugačija slika sa protesta započetih zbog nezadovoljstva merama i načinom na koji se država bori protiv epidemije korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.