CRNI SCENARIO U KRALJEVU: Tri lica preminula u jednom danu i 63 uzorka pozitivna na korona virus

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 15:11

CRNI SCENARIO U KRALJEVU: Tri lica preminula u jednom danu i 63 uzorka pozitivna na korona virus

Od 64 testirana uzorka u labaratoriji Veterinarskog specijalističkog instituta Kraljevo pozitivno je 48.

Prema informacijama dobijenim iz Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva je ponovo promenjena i najteža je od početka epidemije korona virusa.

Sigli su i rezultati za 34 uzorka iz labaratorije ,"Vatreno oko" Kliničkog centra Srbije, od kojih je 15 pozitivno, a čeka se još 13 rezultata od ukupno 63 uzorka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su testirani u ovoj labaratoriji. Ukupan broj registrovanih lica pozitivnih na virus ,"SARS CoV-2" koji izaziva zaraznu bolest ,"Covid-19", na teritoriji Kraljeva je 307.

Nažalost, 10. jula 2020. od posledica zaraze koronavirusom preminula su tri lica-dva u Opštoj bolnici ,,Studenica“ Kraljevo, a jedan u Kliničkom centru Kragujevac, tako da je ukupan broj preminulih-11.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.