Britanija obezbedila 340 miliona doza vakcine protiv korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Avg.2020, 20:37

Britanija obezbedila 340 miliona doza vakcine protiv korona virusa

Britanska vlada obezbedila je ukupno 340 miliona doza vakcine protiv korona virusa pošto je saopštila da je sklopila ugovore sa američkim laboratorijama Džonson i Džonson (Johnson & Johnson) i Novavaks (Novavax) o nabavci 90 miliona doza vakcine. Prva laboratorija će obezbediti 30 miliona doza, a druga 60 miliona doza vakcine. U pitanju su različite vakcine a njihova nabavka je obezbeđena kada one budu "ugledale svetlost dana", navele su britanske vlasti. Velika...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Velika Britanija obezbedila 340 miliona doza vakcine protiv korona virusa

Izvor: Danas, 14.Avg.2020

Britanska vlada obezbedila je ukupno 340 miliona doza vakcine protiv korona virusa pošto je danas saopštila da je sklopila ugovore sa američkim laboratorijama Džonson i Džonson (Johnson & Johnson) i Novavaks (Novavax) o nabavci 90 miliona doza vakcine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.