Bratu i prijatelju Vučić uputio POSLEDNJI POZDRAV drugu iz detinjstva preminulom od korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 13:53

"Bratu i prijatelju" Vučić uputio POSLEDNJI POZDRAV drugu iz detinjstva preminulom od korona virusa

Vest o preranoj smrti bjelogrlića veoma potresla predsednika Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je poslednji pozdrav svom prijatelju iz detinjstva Vladi Bjelogrliću koji je juče preminuo od posledica korona virusa.

- Poslednji pozdrav bratu i prijatelju - navodi se u čitulji danas objavljenoj u dnevnom listu Politika.

Od Bjelogrlića se istovremeno oprostila i cela porodica Vučić:

- Dragi Vladice, pretužni smo što si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nas prerano i iznenada napustio. Ostaješ večno u našim srcima. S' tugom, ljubavlju i poštovanjem.

Vlada Bjelogrlić (45), blizak prijatelj predsednika Srbije, preminuo je juče od korona virusa. Vest o njegovoj preranoj smrti veoma je potresla Vučića, ali i njegove rođake i bliske prijatelje.

Zbog vesti o smrti druga iz detinjstva Vučić nije krio suze pred najbližim saradnicima, a brojne oproštajne poruke ostavili su i njegovi prijatelji na društvenim mrežama.

Preminuli Bjelogrlić je inače blizak rođak glumca Dragana Bjelogrlića i pevačice Zorane Pavić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predsednik Vučić se oprostio od Vlade Bjelogrlića: "Poslednji pozdrav BRATU i PRIJATELjU..."

Izvor: Večernje novosti, 03.Apr.2020

Predsednik Srbije uputio je poslednji pozdrav svom prijatelju iz detinjstva koji je preminuo od posledica korona virusa "Poslednji pozdrav bratu i prijatelju, Aleksandar Vučić", navodi se u čitulji danas objavljenoj u dnevnom listu Politika.Od Bjelogrlića se oprostila i cela...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.