Izvor: Blic, 03.Avg.2020, 16:06

Boško je pokušao da letuje u Srbiji i besan je: Nikako ne pravite moju grešku! Bolje bih se proveo U SIBIRU! Ako ovo čitaš, sve ti preselo!

Boško Đokić (30) iz Beograda na vreme se spremio za to da će odmor zbog situacije sa korona virusom provesti u Srbiji. Da iskoristimo žargon kojem smo izloženi od marta - preduzeo je sve preporučene mere. Čak tri puta je rezervisao smeštaj. Ono što je od njegovog odmora ostalo sve je - samo ne lep provod.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žalosna slika domaćeg turizma: Boško (30) je pokušao da letuje u Srbiji, ali badava…

Izvor: Luftika.rs, 03.Avg.2020

Tridesetogodišnji Beograđanin Boško Đokić je pokušao da letuje i odmori na nekim od glavnih turističkih destinacija Srbije.. Na vreme se spremio za činjenicu da će odmor morati da provede u Srbiji, ali je bezuspešno tri puta rezervisao smeštaj.. Đokić je za Blic podelio svoje iskustvo koje...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.