Bil Gejts:Korona smešna u poređenju sa klimatskim promenama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2021, 12:46

Bil Gejts:Korona smešna u poređenju sa klimatskim promenama

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da bi rešavanje problema klimatskih promena bila "najneverovatnija stvar koju je čoveccanstvo ikad učinilo" i ocenio da je, u poređenju sa tim, okončanje pandemije korona virusa "vrlo, vrlo lako".

Gejts o tome piše i u svojoj najnovijoj knjizi "Kako izbeći klimatsku katastrofu", koja je i vodič za borbu protiv globalnog zagrevanja, pisse BBC.

Gejts ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da čovečanstvo nikada nije izvršilo poduhvat kao taj koji treba da bude urađen u sledechih 30 godina.

On navodi da se 51 milijarda tona gasova koji izazivaju efekat staklene bašte ispusti u atmosferu svake godine, a da je cilj da to bude nula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA BILA GEJTSA OVO JE VEĆI PROBLEM OD KORONE: Za njegovo rešavanje biće potrebno 30 godina (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Feb.2021

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da bi rešavanje problema klimatskih promena bila "najneverovatnija stvar koju je čovečanstvo ikad učinilo" i ocenio da je, u poređenju sa tim, okončanje pandemije korona virusa "vrlo, vrlo lako".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.