Bez novozaraženih i mrtvih u Sloveniji i Hrvatskoj

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 14:22

Bez novozaraženih i mrtvih u Sloveniji i Hrvatskoj

Tokom poslednja 24 časa u Hrvatskoj i Sloveniji nije registrovan nijedan smrtni slučaj od koronavirusa.

U Hrvatskoj je do sada zaraženo 2243 osobe od 60864 testiranih.

Na respiratoru se nalazi 6 pacijenata, a preminulo je njih 99.

U Sloveniji nisu prijavljeni novi slučajevi zaraze koronavirusom niti novi smrtni slučajevi, i to drugi dan zaredom, saopštili su zvaničnici.

Dva pacijenta su juče otpuštena iz bolnice, dok se na lečenju nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još 19 ljudi, od toga četvoro na odeljenju intenzivne nege, prenosi STA.

U toku jučerašnjeg dana u Sloveniji je urađeno još 677 testova na korona virus, ukupno 74.419 od početka epidemije. Potvrđenih slučajeva zaraze u ovoj zemlji ima 1.468, a sa bolničkog lečenja je do sada otpušteno 280 pacijenata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Region: U Makedoniji jedan smrtni slučaj i 20 novozaraženih, u Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori bez novoobolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2020

U poslednja 24 časa u Severnoj Makedoniji registrovano je 20 novih slučajeva Kovid 19, a preminula je jedna osoba...Među novozaraženima 16 je iz Skoplja, a po dva iz Kumanova i Prilepa...Testirano je 744 ljudi, a u istom periodu je ozdravilo je 24 osoba, prenosi Vesnik...Od početka epidemije zaraženo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.