Bekuta i Mrka ušli u UNOSAN POSAO? Moguća zarada i do 100.000 EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 08:32

Bekuta i Mrka ušli u UNOSAN POSAO? Moguća zarada i do 100.000 EVRA

Snalaženje u doba korone...

Pandemija korona virusa mnogima je negativno uticala na posao, a među pogođenima su i estradni umetnici, koji ne mogu da nastupaju. Međutim, pevačica Ana Bekuta i njen emotivni partner Milutin Mrkonjić su, navodno, na vreme investirali novac u biznis koji će im se obilato isplatiti. Prema tvrdnjama izvoa lista "Alo", oni su prošle godine u beogradskom naselju Krnjača kupili četiri stana u izgradnji, koje sada planiraju da preprodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po većoj ceni.

- Kada su kupili stanove, kvadrat je koštao 800 evra. Sada, budući da je zgrada završena a da su u međuvremenu i cene nekretnina skočile, za iste mogu uzeti 1.000 evra po kvadratu, ali i više - ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao:

- Stanovi koje su pevačica i političar pazarili, veliki su i prostrani i svaki ima terasu. Spadaju u luksuzne nekretnine, kako po strukturi tako i po rasporedu, te materijalu od kojeg su pravljeni. Umesto parketa, podovi su od mermernih pločica, a kuhinje i kupatila su od najfinijih italijanskih materijala - ispričao je izvor.

Budući da četiri stana koja su Mrka i Ana navodno pazarili ukupno imaju oko 350 kvadrata, od njihove preprodaje bi mogli da inkasiraju i do 100.000 evra.

- Ako budu prodavali stanove po 1.000 evra po kvadratu, zaradiće 70.000 evra, međutim ako dogovore malo veću cenu, ta će zarada biti znatno veća, pa čak i do 100.000 evra. To zavisi od toga da li će još malo sačekati da cena dodatno poraste, što nije isključeno, budući da je zgrada na odličnom mestu i blizu Pančevačkog mosta. Brzo se stiže do grada, a smeštena je u mirnom delu beogradskog naselja Krnjača - dodao je izvor.

Pevačica je bila nedostupna za komentar, te nije ni demantovala ni potvrdila ove navode.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANA I MRKA POKREĆU NOVI BIZNIS Uložili pozamašnu sumu, a zaradiće mnogo više i do 100.000 evra

Izvor: Blic, 25.Apr.2021

Pevačica Ana Bekuta i njen partner Milutin Mrkonjić Mrka, kako pišu domaći mediji, navodno su investirali novac u biznis koji će im se obilato isplatiti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.