Bebice moje, ako me ubije korona, znajte da je mama radila svoj posao Osvanula poruka majke koja lomi srca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bebice moje, ako me ubije korona, znajte da je mama radila svoj posao" Osvanula poruka majke koja lomi srca (FOTO)

Fotografija uslikana u jednoj njujorškoj bolnici podeljena je više od sto hiljada puta

Snimci i užasne fotografije koje nam stižu iz najvećih žarišta virusa korona širom sveta svakodnvno obilaze svet.

I taman kada se možda opustimo, ili odlučimo da nepromišljeno prekršimo samoizolaciju ili neku od mera prevencije koje su preporučili stručnjaci, ovi potresni snimci i fotografije su tu da nas podsete šta sve ostaje iza epidemije virusa korone i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skupo možemo platiti cenu ukoliko nedovoljno ozbiljno shvatimo borbu protiv pošasti zvane virus korona.

Jednu od ovakvih potresnih fotografija na svom Tviter profilu objavila je i Kornelija Grigs, doktorka iz Njujorka, u kojem se već danima vodi teška borba protiv epidemije virusa korona, koji svakodnevno u Americi odnosi sve više žrtava.

- Moje bebice su suviše mlade da bi ovo sada pročitale. I jedva bi me prepoznale u ovoj opremi. Ukoliko me ubije Kovid, želim da znaju da je mama radila svoj posao – napisala je Kornelija pored svoje fotografije u punoj zaštitnoj opremi na svom Tviter profilu.

My babies are too young to read this now. And they’d barely recognize me in my gear. But if they lose me to COVID I want them to know Mommy tried really hard to do her job. #GetMePPE #NYC pic.twitter.com/OMew5G7mjK

— Cornelia Griggs (@CorneliaLG) March 29, 2020

Njena fotografija, uslikana u jednoj bolnici u Njujorku, podeljena je više od sto hiljada puta, a ispod fotografije nanizalo se hiljade i hiljade komentara podrške za ovu mladu mamu, doktorku koja se u prvim redovima junački bori protiv virusa korona.

U ovom trenutku u svetu je više od 740.000 osoba zaraženo korona virusom, dok je više od 35.000 osoba preminulo. Trenutno je najveće žarište u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je u Kini juče proglašen kraj epidemije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.