BROJKE I DALJE DVOCIFRENE: Dobra vest je da nema preminulih od posledica korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 17:24

BROJKE I DALJE DVOCIFRENE: Dobra vest je da nema preminulih od posledica korona virusa

U kraljevačkom kraju je od izbijanja epidemije ukupno registrovano 10.480 slučajeva infekcije.

Od ukupno 224 testirana uzorka brisa sa teritorije Kraljeva, računajući 128 PCR i 96 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 38, saopštio je Gradski krizni štab prema podacima kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje.

U kraljevačkom kraju je od izbijanja epidemije ukupno registrovano 10.480 slučajeva infekcije, dok je u aktuelnom talasu za minula tri meseca zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrđeno - 9.024.

A, tokom minulih 24 sata, navodi se u saopštenju, četvrti dan za redom nije bilo preminulih kovid pacijenata sa teritorije Kraljeva, tako da je ukupan broj preminulih stanovnika grada na Ibru od posledica korone i dalje 167.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.