BOLOVI, GROZNICA... UŽASNO JE! Poznata pevačica zaražena KORONA VIRUSOM, a nije izlazila iz kuće! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLOVI, GROZNICA... UŽASNO JE! Poznata pevačica zaražena KORONA VIRUSOM, a nije izlazila iz kuće! (FOTO)

Virus ne bira...

Američka kantri pevačica Kejli Šor, koja ima samo 25 godina, objavila je na društvenim mrežama da je zaražena korona virusom, iako je u protekle tri nedelje izlazila samo do prodavnice.

Pevačica je dokaz da je opaki virus protiv kojeg se bori ceo svet bolest koja "ne bira", a svoje iskustvo podelila je na društvenim mrežama.

I dyed my hair purple, made a photo wall, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << and I can’t stop listening to Arctic Monkeys. Quarantine has turned me into the Tumblr girl of my 2012 dreams

A post shared by Kalie Shorr (@kalieshorr) on Mar 30, 2020 at 9:15am PDT

- Uprkos tome što sam bila tri nedelje u karantinu (osim što sam odlazila do prodavnice po namirnice), uspela sam da se zarazim korona virusom (COVID 19). Osećam se mnogo bolje, ali ovo je dokaz koliko je virus opasan i zarazan. Beskrajno je frustrirajuće videti ljude kako ne shvataju ovo ozbiljno - napisala je pevačica na Tviteru.

Despite being quarantined (except for a handful of trips for groceries) for three weeks, I managed to contract COVID 19. I'm feeling significantly better, but it's proof how dangerous and contagious this is. It's endlessly frustrating to see people not taking this seriously.

— Kalie Shorr (@kalieshorr) March 30, 2020

Keli je otkrila kako joj je najgore bilo u početku, kada se nosila sa simptomima virusa.

- Prvih nekoliko dana bilo je užasno. Nikad se ranije nisam tako osećala. Celo telo me bolelo, a groznica je bila kao da surfujem na nekom talasu. Potpuno sam izgubila čulo ukusa i mirisa - napisala je.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.