BOJ PROTIV KORONE: Dva smrtna slučaja na KiM, 46 novoobolelih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 15:30

BOJ PROTIV KORONE: Dva smrtna slučaja na KiM, 46 novoobolelih!

U poslednje tri nedelje u srpskim sredinama na KiM registrovano 217 novozaraženih

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji preminule su dve osobe od posledica korona virusa, saopštio je danas infektolog Aleksandar Antonijević. On je na konferenciji za novinare na severu Kosovske Mitrovice rekao da je korona virus potvrđen kod još 46 osoba.

On je dodao da je u poslednje tri nedelje u srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sredinama na KiM registrovano 217 novozaraženih. Zavod za javno zdravlje na severu Kosovske Mitrovice od početka pandemije testirao je 2.373 osoba, od čega je bilo 340 pozitivnih slučajeva.

Antonijević je rekao da se poboljšanje situacije ne očekuje pre sledeće nedelje i apelovao na građane da poštuju preporuke nadležnih, pre svega one koje se tiču nošenja zaštitnih maski, održavanja higijene i socijalne distance.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.