BILA JE BORBA NA ŽIVOT I SMRT: Gradonačelnik Preševa se oporavio, zahvalio Lončaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 01:43

BILA JE BORBA NA ŽIVOT I SMRT: Gradonačelnik Preševa se oporavio, zahvalio Lončaru

Šćiprim Arifi, gradonačelnik Preševa, koji je nedavno hospitalizovan u bolnici u Nišu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja izazvanog korona virusom, objavio je na Fejsbuku da se oporavio i vratio kući.

Arifi je, između ostalog, zahvalio medicinskom osoblju na lečenju, ali i ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji mu je, kako je naveo, obećao da će se prema svim pacijentima postupati maksimalno profesionalno.

- Zahvaljujem se medicinskom osoblju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Doma zdravlja u Preševu, kao i medicinskom osoblju bolnice u Nišu na stručnom i ljudskom lečenju i ministru zdravlja, koji mi je obećao da će svi pacijenti, bez obzira na nacionalnost, biti lečeni s najvećom mogućom profesionalnošcu - naveo je Arifi.

On je dodao da se, posle nekoliko dana provedenih u bolnici, vratio "porodici u Preševu".

- Bez preterivanja, mogu vam reći da sam prošao kroz zdravstveni izazov kao nikad do sada, čak je to bilo suočavanje i borba na život ili smrt - napisao je Arifi.

On je zamolio sugrađane da minutom ćutanja odaju počast svima koji su izgubili život u globalnoj pandemiji i pomole se za sve koji su zaraženi korona virusom.

Arifi je 15. novembra saopštio da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno i da je hospitalizovan u bolnici u Nišu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pobedio u borbi na život i smrt: Arifi izlečen od korone, zahvalio Lončaru

Izvor: OkRadio.rs, 23.Nov.2020

Gradonacelnik Preševa Šćiprim Arifi, koji je nedavno hospitalizovan u bolnici u Nišu zbog koronavirusa objavio je na Fejsbuku da se oporavio i vratio kući. Arifi je, između ostalog, zahvalio medicinskom osoblju na lečenju, ali i ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji mu je, kako je naveo,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.