Arifi nakon izlaska iz niške bolnice: Hvala na profesionalizmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2020, 12:09

Arifi nakon izlaska iz niške bolnice: Hvala na profesionalizmu

Gradonačelnik Preševa Šćirpim Arifi nakon izlaska iz niške bolnice, gde se lečio od virusa korona, zahvalio je, između ostalih, medicinskom osoblju na profesionalnom lečenju i brizi, ali i ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji mu je, kaže, obećao da će svi pacijenti, bez obzira na nacionalnost, dobiti istu negu.

"Tokom prebacivanja u bolnicu izabrao sam instituciju u regionu u koju ide apsolutna većina građana Preševske doline. Imao sam savete i podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se prebacim u Nemačku (gde sam rođen) i u sve bolnice na Kosovu, u Albaniji i drugde", naveo je Arifi na svom Fejsbuk profilu, nakon izlaska iz niške bolnice.

Za njega je, dodaje, uprkos tim savetima bilo nemoguće da bude privilegovan i odvojen od građana Preševske doline koji su, ističe, hospitalizovani u tim regionalnim bolnicama.

"I tako sam upoznao mnoge sunarodnike koji su se lečili u ovim bolnicama, iako imamo svoje vekovne političke zamerke prema državi u kojoj živimo", naveo je Arifi.

Zahvalio se medicinskom osoblju Doma zdravlja Preševa na profesionalnom radu, medicinskom osoblju bolnice u Nišu na profesionalnom i humanom lečenju i ministru zdravlja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.