Andrija Kuzmanović progovorio o POSLEDICAMA korona virusa: To udara po srcu, duši, ali i džepu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 08:51

Andrija Kuzmanović progovorio o POSLEDICAMA korona virusa: "To udara po srcu, duši, ali i džepu!"

Ponovo radi, nakon pauze!

Glumac Andrija Kuzmanović vratio se poslu nakon pauze zbog pandemije korona virusa. On ovih dana radi na novoj seriji "Zlatni dani" u produkciji TV Pink, kao i na filmu o životu Tome Zdravkovića.

- Drago mi je što sam dobio priliku da igram sa koleginicom Tamarom Krcunović, sa kojom se i privatno družim. "Zlatni dani" će biti prava porodična serija, ekipa je fenomenalna i svi se odlično slažemo - rekao je Andrija i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je jedva čekao da se vrati poslu.

- Molio sam boga da se ovo što pre završi. Sada snimamo filmove i serije, ali trenutno ne igramo predstave, propale su nam, a to udara po srcu, duši, ali i džepu! Međutim, smatram da su mnogi dobili u svemu ovome, jer, ko je dosta radio, mogao je da se odmara - prokomentarisao je Andrija.

 Proteklog meseca počelo je snimanje filma o životu pokojnog Tome Zdravkovića, a publika će imati priliku da u njemu gleda i Andriju.

- Igram menadžera Tome Zdravkovića, a meni je čast što sam ponovo dobio priliku da budem u filmu Dragana Bjelogrlića - kaže on i otkriva koliko ga je muzika pokojnog Tome inspirisala u pripremama za ulogu.

- Slušam narodnjake, ali one zdrave! Poslušam i po neki kič narodnjak. Iskreno, sve što mi prija u trenutku to i slušam, bluz, džez, rep, rok - navodi Andrija koji je već duže vremena u srećnoj i stabilnoj vezi.

- Smatram da oni koji žele da sakriju svoj ljubavni život od javnosti mogu to komotno da urade. Od mene ćete uvek čuti sve što vas zanima o mom životu, a to što moja lepša polovina ne želi da se eksponira u javnosti odlučio sam da poštujem. Mislim da ću taj princip da koristim ceo život - iskren je bio glumac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.