Amerikanac uhapšen jer je pretio pištoljem kad mu je ukazano da ne nosi masku

Izvor: Beta, 24.Jul.2020, 20:46

Amerikanac uhapšen jer je pretio pištoljem kad mu je ukazano da ne nosi masku

Amerikanac Vinsent Skaveta (Vincent Scavetta) uhapšen je jer je uperio pištolj na mušteriju u jednoj prodavnici koja mu je ukazala da ne nosi zaštitnu masku zbog epidemije korona virusa, preneli su danas lokalni mediji u SAD.Skavetiju (28), koji je otišao u nabavku u Volmartu u Palm Biču, nije se uopšte dopalo što mu je jedan muškarac takodje mušterija, ukazao da stavi masku na lice zbog korona virusa. Skaveti je to odbio, potom je izbila svadja i na kraju je on izvadio pištolj i uperio ga na sagovornika.Policija ga je potom uhapsila zbog pretnje oružjem, navela je lokalna policijska stanica na Tviteru."Sinko, dobro nam došao u zatvor Palm Biča! Neka ti ovo bude lekcija. Moglo je loše da se završi", napisala je policija.U prodavnicama lanca Volmart od 20. jula su obavezne maske. Medjutim, Amerikanci nevoljno nose zaštitne maske i sam predsednik SAD Donald Tramp nije ohrabrivao gradjane da nose maske navodeći kao razlog individualnu slobodu gradjana.Tramp je ipak jednom vidjen u javnosti sa maskom a nedavno je naveo da je nošenje maske "patriotski".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Amerikancu rekli da stavi masku, on izvadio pištolj

Izvor: B92, 24.Jul.2020

Majami -- Amerikanac Vinsent Skaveta uhapšen je jer je uperio pištolj na mušteriju u prodavnici koja mu je ukazala da ne nosi zaštitnu masku, preneli su mediji u SAD...Skavetiju (28), koji je otišao u nabavku u Volmartu u Palm Biču, nije se uopšte dopalo što mu je jedan muškarac takođe mušterija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.