Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021, 15:34

ANKETA: Treba li nas ponovo zaključati?

Medicinski deo Kriznog štaba stava je da je potrebno da se ponovo uvede vanredno stanje, odnosno policijski čas, ne bi li se pandemija korona virusa stavila pod kontrolu.

Prošlog vikenda ugostiteljski objekti, kao i tržni centri, imali su dodatno skraćeno radno vreme. Šta građane Srbije očekuje ovog puta, još uvek nije poznato, jer će o tome tek biti doneta odluka.

I dok medicinski deo Kriznog štaba poručuje kako je potrebno kompletno zatvaranje i ponovno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uvođenje vanrednog stanja, deluje da građani imaju sve manje strpljenja, a političari sve više pažnje posvećuju uticaju epidemioloških mera na ekonomiju.

U anketi 021.rs možete da odgovorite na pitanje "Treba li nas ponovo zaključati?", a vaš stav možete da obrazložite u komentarima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.