Izvor: Blic, 04.Mar.2021, 10:16

ANALIZA Banke smanjile broj radnika za 6.500, a POVEĆALE PROFIT 30 puta! Ugasile su i 800 ekspozitura, a onda je KORONA promenila sve

Bankarski sektor godinama slovi za jaku industriju u Srbiji koja dobro zarađuje. Bilo je godina kada je slovio i za sektor u kome je zbog visokih plata bilo više nego poželjno raditi. Vremenom, međutim, dosta toga se promenilo - od broja banaka, preko broja radnika do totalne promene strategije poslovanja. Profit, doduše, nije toliko trpeo promene, one negativne - on je rastao i prvi ozbiljniji udar doživeo u korona 2020. godini.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Banke su smanjile broj zaposlenih za 6.500, a povećale profit 30 puta

Izvor: Kamatica.com, 04.Mar.2021

Bankarski sektor godinama slovi za jaku industriju u Srbiji koja dobro zarađuje. Bilo je godina kada je slovio i za sektor u kome je zbog visokih plata bilo više nego poželjno raditi. Vremenom, međutim, dosta toga se promenilo - od broja banaka, preko broja radnika do totalne promene strategije poslovanja..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.