ANA GLIGIĆ DALA ODGOVOR KOJI SMO DUGO ČEKALI: Objasnila kako će nestati korona virus!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 18:52

ANA GLIGIĆ DALA ODGOVOR KOJI SMO DUGO ČEKALI: Objasnila kako će nestati korona virus!

Jedno je sigurno, svaki put kada nešto pokušamo da predvidimo, a tiče se korone, virus nas prevari

Virus korona će nestati kao što je nestala ebola, onog trenutka kad iscrpi sve mutacije i više ne može da utiče na čoveka, objasnila je virusolog dr Ana Gligić.

- Korona virus mora da nestane. Ako je nestala ebola, nestaće i ova pošast - ovim rečima je dr Gligić dala najbolju moguću prognozu Srbiji.

- , čak i nas koji taj virus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dugo poznajemo. On se sada održava kroz razne mutacije. Ipak, svakako će doći do trenutka kada on više neće moći da utiče na čoveka. Korona u jednom trenutku neće moći da nađe svoj supstrat i oslabiće toliko da će u jednom trenutku delimično nestati - navodi Gligićeva i dodaje:

- Pojedinačnih slučajeva svakako će biti. Korona će ostati u prirodi, ali nikada u ovom obliku tako da ima pandemijsku formu - rekla je dr Gligić, podsetivši da je ebola upravo tako nestala u Africi, pa će morati i korona.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.