AMERIČKI GARDISTI NA KAPITOLU DESETKOVANI: Vojnik za vojnikom pada u bolničku postelju, a nije korona

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 15:35

AMERIČKI GARDISTI NA KAPITOLU DESETKOVANI: Vojnik za vojnikom pada u bolničku postelju, a nije korona

Problem postoji već neko vreme

Vojnici Nacionalne garde koji vredno patroliraju i čuvaju Kapitol razboleli su se nakon što su jeli meso gotovo potpuno sirovo, koje je u sebi imalo i ostatke sitnog obrađenog metala, piše Njujork Post.

Narednik, koji nije želeo da otkrije identitet, rekao je da su se vojnici više puta žalili nakon što su se porazboljevali posle konzumacije mesa.

- Baš juče... vojnici su pronašli metalne strugotine u hrani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je narednik.

- Nedovoljno pečeno meso postalo je još opasnije kada su počeli sa odlaganjem od četiri sata pre nego što ga posluže - dodao je on, prenosi Njujork Post.

TV6 & FOX UP have new pictures of the non-edible food provided to Michigan National Guard members in Washington,...

Posted by Andrew LaCombe on Monday, 1 March 2021

Narednik je skrenuo na pažnju na to koliko gardisti imaju važnu ulogu, i da je prava sramota što se tako odnose prema njima.

Još jedan vojnik potvrdio je ovu priču, rekavši da se više vojnika razbolelo i povraćalo nakon obroka.

- Moral opada. Mnogi vojnici su služili u inostranstvu i ne mogu da veruju da je ovde ovako loš kvalitet hrane - požalio se vojnik.

Nacionalna garda raspoređena je na Kapitolu od početka januara, kada su Trampove pristalice izvršile upad u Kongres.

Vojnici svakodnevno motre i patroliraju i cilju sprečavanja bilo kakvih incidenata.

Kako je javljeno, vojnici će na svojim položajima ostati do 12. marta.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SPAVALI SU PO PODU KAPITOLA A SAD SE RAZBOLELI OD HRANE: Gardisti otkrili kakve obroke dobijaju! ŽIVO meso i komadi metala! (FOTO)

Izvor: Kurir, 03.Mar.2021

Više od deset vojnika Nacionalne garde koji su branili Kapitol tokom inauguracije novog predsednika SAD Džoa Bajdena se razbolelo nakon što su jeli loše pripremljenu hranu, a u nekim obrocima su pronađeni i komadi metala.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.