AKTUELNO: U Srbiji 145 novozaraženih, 9 preminulih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2021, 08:18

AKTUELNO: U Srbiji 145 novozaraženih, 9 preminulih

U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 145 novoobolelih od korona virusa od ukupno 8.914 testiranih osoba. Od posledica korona virusa preminulo je devet osoba, objavljeno je na sajtu covid19.rs.

Hospitalizovano je 546 obolelih, a od toga je 29 osoba na respiratorima.

Od početka epidemije u Srbiji je zaraženo 713.562 osoba, od kojih je 6.909 preminulo, a procenat smrtnosti je 0,97 odsto.

Do sada je testirano ukupno 4.205.174 uzoraka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

13.50 - Ukinuta vanredna situacija u Rumi

U Rumi je, saopštio je predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić nakon sednice Štaba za vanredne situacije koja je danas održana.

13.03 - U domovima i ustanovama socijalne zaštite 14 obolelih

10.40 - Kon: Nemoguće reći da na jesen neće biti kovida-19

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon ocenio je danas da je skoro nemoguće da se u Srbiji ponovi situacija s kovid-19 kakva je bila u decembru, martu i aprilu, ali je dodao i da je, što se tiče jeseni, nemoguće sada reći da virusa neće biti.

08.11 - Đerlek: U ovom trenutku ne razmišljamo o davanju treće doze

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek izjavio je da Srbija u ovom trenutku ne razmišlja o davanju treće doze vakcine protiv korona virusa.

09.22 - Nova grupa građana Severne Makedonije na vakcinaciji u Vranju

U organizaciji Srpskog kulturno- informativnog centra Spona iz Severne Makedonije, u Vranju će danas i sutra protiv korona virusa biti vakcinisana nova grupa od oko 800 građana Severne Makedonije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.