AKTUELNO: Preminuo 31 pacijent - najviše do sada, koronavirusom zaraženo još 4.995 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2020, 09:18

AKTUELNO: Preminuo 31 pacijent - najviše do sada, koronavirusom zaraženo još 4.995 osoba

Prema poslednjem preseku, u Srbiji je za 24 sata od kovida 19 preminula još 31 osoba. Potvrđeno 4.995 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Testirano 13.429 građana.

Prema poslednjem preseku, u Srbiji je za 24 sata od kovida 19 preminula još 31 osoba. Potvrđeno 4.995 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Na respiratorima 212 pacijenata.

Oštrije mere u borbi prtov širenja koronavirusa stupaju na snagu u utorak. Do tada, važno je poštovanje starih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mera, a pre svih nošenje maske, držanje distance i redovno pranje ruku.

Epidemija se razbuktala maksimalno, upozorava struka.

Po broju novoobolelih, i dalje je najteža situacija u prestonici.

Gradonačelnik Beograda i član Kriznog štaba Zoran Radojičić rekao je, gostujući u Jutarnjem dnevniku,da broj pregleda u kovid ambulantama prelazi 5.500,a više od 60 odsto je prvih pregleda - pregleda onih koji su se tek razboleli, što opterećuje zdravstveni sistem, na respiratoru se povećava broj obolelih.
Pogledaj vesti o: Trstenik,   Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Rasinskom okrugu PRETEĆA SITUACIJA zbog korona virusa

Izvor: Blic, 22.Nov.2020

Zbog porasta broja inficiranih korona virusom, epidemiološka situacija u Rasinskom okrugu je ocenjena kao preteća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.