58. Oktobarski salon odložen za drugu polovinu 2021. godine

Izvor: Beta, 20.Okt.2020, 15:38

58. Oktobarski salon odložen za drugu polovinu 2021. godine

 Kulturni centar Beograda je danas najavio da će se 58. Oktobarski salon - Beogradsko bijenale, održati od 4. juna do 22. avgusta 2021. godine.Bijenale pod nazivom "Sanjari" je zbog pandemije korona virusa odloženo na preporuku Grada Beograda i odlukom Sekretarijata za kulturu.Izložba će dogodine biti u Muzeju Jugoslavije, galerijama i bioskopu Kulturnog centra Beograda, uz niz "umetničkih intervencija" na javnom prostoru u gradu. Revidirana lista učesnika biće objavljena do kraja godine.Oktobarski salon likovnih i primenjenih umetnosti Srbije je 1960. godine osnovao tadašnji Narodni odbor grada Beograda u čast Dana oslobodjenja Beograda, 20. oktobra.Vesti o Salonu mogu se pratiti na njegovom sajtu i na sajtu Kulturnog centra Beograda.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

58. Oktobarski salon – Beogradsko bijenale 2021: Sanjari

Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Okt.2020

Kulturni centar Beograda objavio je novi datum otvaranja manifestacije 58. Oktobarski salon – Beogradsko bijenale kao i izložbene prostore. Kao što je nedavno bilo objavljeno, na preporuku Grada Beograda i odlukom Sekterarijata za kulturu, a usled aktuelne pandemije, otežanog planiranja i realizacije...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.