15 pacijenata hospitalizovano na jugu, bez preminulih za poslednja 24 sata

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jun.2021, 16:29

15 pacijenata hospitalizovano na jugu, bez preminulih za poslednja 24 sata

103 osobe pozitivne su na virus korona, poslednji su podaci Ministarstva zdravlja, dok je kovid za poslednja 24 sata odneo još 3 života. U kovid objektima na jugu zemlje u tom periodu nije bilo preminulih, a trenutno je hospitalizovano 15 pacijenata u Nišu, Leskovcu i Vranju.

Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na virus korona je testirano 8.368 osoba, na respiratorima je 18 pacijenata, a >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ukupno je hospitalizovana 331 osoba.

U niškom Kliničkom centru je od tog broja njih dvoje, dok se u leskovačkoj kovid Bolnici od korone leči 9 pacijenata, a u vranjskom kovid objektu se nalazi njih 4.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.